IMG_1707_edited.jpg
restorativeyoga.jpg
BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif
Yoga​ 

Vi erbjuder flera olika former av yoga. Alla former passar både nybörjaren och den mer erfarne. Det finns även möjlighet att skapa en egen yogagrupp där jag kommer ut till er och håller önskad klass. Kontakta mig gärna för mer information.

 • Hathayoga, Ha betyder sol och Tha betyder måne. Hathayogan är balansen mellan aktivitet och vila, ljus och mörker, dag och natt. Även om Hathayogan är mer aktiv än YinYang så är det viktigt med en paus/reflektion mellan varje position. 
  Klassen hålls på torsdagar kl 19-20.15

 • YinYoga en lugn underbart avslappnande yoga. Alla positioner är sittande eller liggande. Vi stannar kvar en längre stund i varje position så kroppen hinner slappna av ordentligt.
  Klassen hålls på söndagar kl 16-17.15

 • Ayurvedisk Yoga klasserna  kan variera mellan Hathayoga, Yinyoga och Kundaliniyoga. Gemensamt är fokus på ayurveda och balanserade av olika doshor. Klassen hålls på söndagar kl 10-11.15

 • NYTT!
  Restorative Yoga 
  En riktigt djup återhämtning får du på denna klass. Vi stödjer kroppen i olika positioner med bolster, filtar och klossar. Vi stannar i ca 10 minuter i varje position och kroppen får möjlighet till en total avslappning. Klassen hålls på tisdagar kl 19-20.15
   

Du kan även delta online via Zoom på alla klasser. Kontakta mig om du vill boka en online-klass. Du får du en länk i god tid innan, så att du i lugn och ro kan testa att allt fungerar som det ska.

Schema gällande från 9 juni 2021:

Tisdagar 19-20.15 Restorative Yoga

Torsdagar 19-20.15 Hathayoga

Söndagar 10-11.15 Ayurvedisk Yoga

Söndagar 16-17.15 YinYoga

Priser yoga;
Enstaka gång 160kr

10-klippkort 1400 kr (kan även användas på Breathwalk-passen)

Prova-på 100 kr (gäller första gången du besöker oss, kontakta mig vid bokning så du får korrekt pris)