BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif
Yoga​ 

Vi erbjuder flera olika former av yoga. Alla former passar både nybörjaren och den mer erfarne. Det finns även möjlighet att skapa en egen yogagrupp där jag kommer ut till er och håller önskad klass. Kontakta mig gärna för mer information.

  • Hathayoga, Ha betyder sol och Tha betyder måne. Hathayogan är balansen mellan aktivitet och vila, ljus och mörker, dag och natt. Även om Hathayogan är mer aktiv än YinYang så är det viktigt med en paus/reflektion mellan varje position. 
    Klassen hålls på torsdagar kl 19-20.15

  • YinYoga en lugn underbart avslappnande yoga. Alla positioner är sittande eller liggande. Vi stannar kvar en längre stund i varje position så kroppen hinner slappna av ordentligt.
    Klassen hålls på söndagar kl 16-17.15

  • YogaMix här varieras klasserna (rullande schema) mellan Hathayoga, Yinyoga och Yinyangyoga. På söndagarna kan det även vävas in Ayurveda i yogan.
    Klassen hålls på måndagar kl 16-17.15 samt söndagar kl 10-11.15

Du kan även delta online via Zoom på alla klasser. Kontakta mig om du vill boka en online-klass. Du får du en länk i god tid innan, så du kan testa att allt fungerar som det ska.

Schema gällande från 2 november:

Måndagar 16-17.15 Yogamix

Torsdagar 19-20.15 Hathayoga

Söndagar 10-11.15 Yogamix

Söndagar 16-17.15 YinYoga

Priser yoga;
Enstaka gång 160kr

10-klippkort 1400 kr 

Prova-på 100 kr (gäller första gången du besöker oss, kontakta mig vid bokning så du får korrekt pris)
 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif
Ayurvedisk Hälsovägledning

En hälsovägledning ger dig insikt och kunskap om din dominerande dosha/or, eventuella obalanser och hur du kan komma till rätta med dessa. Vägledningen inleds med ett samtal där du får berätta om dig själv och var du befinner dig just nu i ditt liv. Jag ger dig ayurvedisk vägledning för att du ska nå optimal balans i kropp och själ. Ayurveda är ingen quick-fix. Om du har obalanser som byggts upp under en längre tid kommer det också att ta tid att återfå balans igen. Ayurvedan ger dig nycklar för att du snabbt och med enkla medel kan påbörja din resa mot bättre hälsa.

Ayurvedisk Marmabehandling

Marmapunkterna är belägna över hela vår kropp. Man kan säga att dessa är knutpunkter för våra energiflöden. Med hjälp av lätt massage på dessa punkter löser vi upp energiblockeringar, som kan vara både fysiska och känslomässiga.  Vi använder speciella marmaoljor som vi väljer ut efter en kort pulsdiagnostik (jag känner på din puls). Efter en marmabehandling är det viktigt att man tar det lugnt och dricker mycket vatten. Marmabehandlingar är mycket avslappnande. Har man mycket blockeringar, stress, spänningar i kroppen rekommenderar vi  3 behandlingar inom 2 veckor för bästa effekt.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif
Asiatisk Yogamassage

Yogamassage (asiatisk) är en massage som är både avslappnande och stimulerande. Den har sina rötter i thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer. Kroppen balanseras genom att vi arbetar med olika stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer som också ökar ditt energiflöde. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, knän, armbågar och fötter. Massagen börjar vid fötterna och avslutas vid huvudet.

 

Yogamassage passar alla som känner att de behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Massagen utförs på en mjuk madrass/matta på golvet, och du som får massage har dina egna sköna mjuka kläder på dig och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif

Föreläsningar / Workshops

Vi anordnar föreläsningar / Workshops både vår och höst inom Ayurveda och Yoga.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan så får du information när nästa tillfälle är på gång.

 

Vill du att vi kommer till dig (privat grupp eller arbetsplats) vänligen kontakta oss för mer information!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

​© 2020 by Ayurveda-Anna. Proudly created with Wix.com