Hur hamnade jag här?

Livets vägar är många och ofta snirkliga. Så även min!

Jag började min yrkesbana bakom en symaskin. Ett mycket intressant och spännande arbete med många fina möten. Men efter några år tog livet en vändning och jag blev oväntat anlitad som datalärare och började även arbeta med redovisning.

Redovisningen tog över och efter många givande år inom ekonomibranschen beslutade jag mig för att göra en ny oväntad sväng.

Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag har tränat i olika former och jag har alltid varit nyfiken på helheten, varför mår vi som vi gör, varför reagerar vi på visst sätt, hur kan vi hitta rätt väg till välmående och så vidare…

Steget till Ayurveda, som jag snuddat lite vid tidigare, var därför inte långt. Intresset för Ayurveda växte sig allt starkare jag startade min resa mot Ayurvedisk hälsovägledare och sedermera Yogavägledare. På en gång kände jag hur hela jag mådde bra inifrån och ut. En fantastisk känsla.

Den ayurvediska yogan ledde mig djupare in i yogans värld och jag utbildade mig även till lärare inom Traditionell Hathayoga, YinYoga och Restorative Yoga. Former av yoga som är lugn, inkännande, stärkande och avslappnande.

Allt eftersom utökade jag min kunskap med olika behandlingsformer. Idag ger jag följande behandlingar:

  • Asiatisk Yogamassage
  • Klassisk/Behandlande massage, samt Andningsterapi Lotorpsmetoden
  • Ayurvedisk Sattvisk Abhyanga (massage med varm olja)
  • Ayurvedisk Marmabehandling (energimassage)
  • Ayurvedisk Shirodhara (oljestråle på pannan)

Nu känner jag att jag har min verktygslåda som jag kan plocka ur för att på bästa sätt kunna hjälpa Dig att hitta Din optimala hälsa.

Då jag är medlem i Kroppsterapeuterna och Svensk Massage kan du känna dig trygg i att jag har relevant utbildning och fortbildar mig kontinuerligt.

Känn dig trygg med mig

Samarbeten jag är stolt över

SLAPPNA AV. NJUT.

Få information om prova-på-dagar, tips och erbjudanden direkt i din inkorg

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV