Tryckpunkt massage 2
Asiatisk Yogamassage

Yogamassage (asiatisk) är en massage som är både avslappnande och stimulerande. Den har sina rötter i thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer. Kroppen balanseras genom att vi arbetar med olika stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer som också ökar ditt energiflöde. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, knän, armbågar och fötter. Massagen börjar vid fötterna och avslutas vid huvudet.

 

Yogamassage passar alla som känner att de behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Massagen utförs på en mjuk madrass/matta på golvet, och du som får massage har dina egna sköna mjuka kläder på dig och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif
Massagebord
Ayurvedisk Marmabehandling

Marmapunkterna är belägna över hela vår kropp. Man kan säga att dessa är knutpunkter för våra energiflöden. Med hjälp av lätt massage på dessa punkter löser vi upp energiblockeringar, som kan vara både fysiska och känslomässiga.  Vi använder speciella marmaoljor som vi väljer ut efter en kort pulsdiagnostik (jag känner på din puls). Efter en marmabehandling är det viktigt att man tar det lugnt och dricker mycket vatten. Marmabehandlingar är mycket avslappnande. Har man mycket blockeringar, stress, spänningar i kroppen rekommenderar vi  3 behandlingar inom 2 veckor för bästa effekt.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px.gif