Ayurvedisk Hälsovägledning

Små enkla förändringar kan göra under för vår hälsa. Det kan bland annat handla om livsstil, kost, motion, andningsövningar.

Under en hälsovägledning börjar vi med att fastställa din/a dominerande dosha/or. Detta görs genom samtal där du får berätta om dig själv och var du befinner dig just nu i ditt liv. Du får även fylla i en del papper om bland annat kost och livsstil. Jag läser av din puls, tittar på dina ögon, tunga, naglar mm för att identifiera eventuella obalanser.

Vi kommer prata om Ayurveda allmänt och du kommer få insikt och kunskap om dina eventuella obalanser och hur du kan komma till rätta med dessa. Råden är oftast enkla, men ger resultat. Du kan börja direkt när du kommer hem med dina förändringar.
Ayurveda är ingen quick-fix, obalanser som byggts upp under en lång tid kommer också ta tid att få i balans igen. Jag visar dig vägen men du måste själv vandra den.

Rekommenderar att boka minst en, gärna fler, uppföljningar så att du får stöd, behåller motivationen att fortsätta och kan få svar på eventuella frågor på din väg till ett bättre välbefinnande.

​Workshops Ayurveda/Yoga.

En fullspäckad eftermiddag där du får en introduktion till Ayurveda. Vad det är, hur du skulle kunna ha nytta av ayurveda och även tips på hur du med enkla medel kan förändra din tillvaro till det bättre. Vi kopplar även ihop ayurvedan med yoga, hur du yogar på lämpligaste sätt utifrån din dominerande dosha respektive dina eventuella obalanser.

Du kommer bland annat få göra en doshatest, vi gör kortare yogaövningar, andningsövningar och du får en del enkla tips att ta till i vardagen.

Det finns även möjlighet att prova utvalda ayurvediska produkter.

Även information om grundkursen (se nedan)

Anmäl dig till nyhetsbrevet nedan så får du information när nästa tillfälle är på gång.

Nästa workshop: Hösten 2023 på Harmonicenter (Vallentuna centrum)

Vill du och dina vänner/arbetskollegor ha en egen workshop?
Inga problem, jag kommer ut till er och leder workshopen. Kontakta mig för mer information!

Ayurvedisk Grundkurs-Online

För dig som vill börja en djup och fin resa i ayurvedans visdom i ditt eget tempo. Läs och lyssna när du har tid och lust! 

Grundkursen är till för att skapa egen utveckling och hälsa samt förstå grundprinciperna inom ayurveda. Du får en bred praktisk grund hur du tillämpar ayurveda. 

Kursen innehåller 3 utbildningssteg. Kursstegen är indelade i kapitel och avsnitt med bild, text och video. Det finns även möjlighet att ställa frågor i varje enskilt avsnitt. Du lyssnar och läser i din egen takt och du kan lyssna om och om igen tills du känner att kunskapen sjunkit in.

Efter grundutbildningen kommer du:
-ha kunskap och förståelse för ayurvedans grundprinciper
-ha kunskap om yoga, meditationer, andningsövningar, mat och örter som hjälper dig att må bra
-ha kunskap om hur du kan göra hälsosamma val för dig och din familj

Grundutbildningen är också en start för dig som vill utbilda dig vidare till Ayurvedisk hälsovägledare och/eller yogavägledare.

I varje steg ingår en workshop där vi delar våra erfarenheter, ställer frågor och går igenom delar av materialet. Workshopdagarna ger dig inspiration och praktisk erfarenhet att komma igång. Du kommer även få allt material utskrivet vid dessa tillfällen.

Workshopdagarna finns tillgängliga att gå upp till 2 år efter att du startat din online-kurs.

Nästa start september 2023

SLAPPNA AV. NJUT.

Få information om prova-på-dagar, tips och erbjudanden direkt i din inkorg

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV