Jag skulle bli så glad om jag fick stötta och vägleda dig till ett bättre liv!

Många av oss lever hektiska liv med höga krav både i arbets- och privatlivet. Vi väljer ofta att inte stanna upp och lyssna på vårt inre utan istället blundar vi och går vidare. Idag är det vanligt att vi redan är, eller är på väg in i olika utmattningssituationer, vi drabbas allt oftare av olika sömnproblem och andra hälsoproblem. Kanske känner du att något inte är som det ska men du vet inte hur du ska göra för att må bättre?

Genom att förstå vilka vi är, hur våra kroppar och sinnen fungerar kan vi skapa oss ett liv i harmoni med naturen och våra naturliga rytmer. Vi kan med hjälp av ayurvedans kunskaper förstå våra fysiska och känslomässiga reaktioner och därmed också i tid välja att balansera oss till god hälsa. Det finns inte en lösning som passar alla, av den enkla anledningen att vi alla är unika och måste finna vår egen väg till optimal hälsa.

Med hjälp av metoder där vi väver in samtal, ayurvedisk livskunskap, kundaliniyoga och / eller ayurvedisk massage får du nycklar till att finna din egen väg till optimal  hälsa. Med mitt stöd sätter du upp mål och delmål som passar dig.

Svaren har du redan djupt inom dig! Om du vill vägleder jag dig in på rätt väg med hjälp av Ayurvedans kunskaper så att du snabbt och enkelt märker en förändring i din vardag!

Börja redan nu och kontakta mig för att hjälpa dig igång. Läs även mer på vår sida om Behandlingar.

Företagstjänster

 De 3 största riskfaktorerna för hälsoproblem är;

  • -stress
  • -problem med rörelseapparaten (axlar, nacke, rygg)
  • -levnadsvanor

Genom att låta dina anställda lära sig om Ayurveda, kommer dessa tre riskområden minskas. Att lära sig förstå och hantera stress. Skapa levnadsvanor som stöttar och skapar mer energi. Rutiner för pauser på arbetet så kroppen får den variation i rörelser som behövs. 

Genom att skapa en förståelse för sig själva och sina medarbetare kan du skapa förutsättningar för en bättre arbetsmiljö, bättre hantering av stress och förebygga utmattningssituationer.

Förebyggande behandlingar och rådgivning är enligt skatteverket avdragsgillt och skattefritt för den anställde. Läs mer på skatteverket.se.

Kontakta mig för förslag på upplägg av hälsoinsatser.