Om Ayurveda-Anna

Under min egen livsresa där jag arbetat som skräddare, företagsledare, ekonomichef och nu senast konsultchef och delägare i en redovisningsbyrå har jag erfarenhet och förståelse för det grundarbete och de processer som man behöver gå igenom för att nå målet. Jag har haft förmånen att i alla mina roller fått vägleda, möta och stötta mina kunder och klienter. Som terapeut kommer du finns mig lugn, trygg, dedikerad och vetgirig. Givetvis fortbildar jag mig kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga vägledning.

Jag har gått min utbildning på Ayurvedaskolan Yantra, Yantra Ayurveda AB. Genom Ayurvedaskolan Yantra går jag i  kontinuerlig handledning för att du ska få bästa möjliga resultat av ditt möte med mig.

Är du själv intresserad av att utbilda dig?  Anmäl dig på Yantra.nu och ange koden Ayurveda-Anna så får du en rabattkod/gåva att använda vid ditt nästa besök.