Yoga i grupp

Ayurvedisk kundaliniyoga 

I yogan ingår det alltid, förutom yogapositioner, andningsövningar, mantran och meditationer. Man kan vara nybörjare eller avancerad, yogan anpassas efter dina förutsättningar. Varje pass inleds med en kort introduktion om passet ur ett ayurvediskt synsätt.

Passen är ca 75 minuter långa. 

Söndagar, DjursholmYoga, Vendevägen 9, kl 10-11.15. 

Boka via https://studiobookingsonline.com/djursholmyoga/classes.html

Traditionell HathaYoga

Passar både dig som är nybörjare och dig som yogat ett tag. Passen är lugna och uppbyggda så att vi inleder med en kort meditation, vi fortsätter med yogaövningar och avslutar med Yoga Nidra (djup avslappning). Just nu kör vi 60 min lunchpass. Är du intresserad av ett senare pass, vänligen hör av dig.

Måndagar, Djursholm Yoga, Vendevägen 9, kl 11-12

Workshop / Retreat

3-timmars-workshop, Din hälsa i fokus. En workshop där du bland annat kommer lära dig mer om Ayurveda och hur du på ett enkelt sätt kan använda dessa kunskaper i din vardag. Vi kommer varva föreläsningar med olika övningar. Du kommer få vara med på ett ayurvediskt yogapass och uppleva vad det kan göra för din inre hälsa. 

Var; DjursholmYoga, Vendevägen 9, Djursholm

När; 

Anmälan via http://djursholmyoga.com/workshops/

 

Anmäl dig till vårt nyhetsutskick här.

Föreläsning om Ayurveda

Föreläsning om grunderna i Ayurveda som hjälper oss förstå hur vår kropp och vårt sinne fungerar. Vad är en obalans, hur uppkommer obalanser och vad kan vi göra åt det? Vi utforskar Vata, Pitta och Kapha, som är ayurvedans grundprinciper. Du får enkla tips om hur du direkt kan tillämpa ayurvedan i din vardag.

Se Workshopen ovan.

Anmälan sker genom inbetalning av avgiften. Kontakta oss för information om swish/bankgiro.