Ayurvedisk hälsovägledning

En hälsovägledning ger dig insikt och kunskap om din dominerande dosha/or, eventuella obalanser och hur du kan komma till rätta med dessa. Vägledningen inleds med ett samtal där du får berätta om dig själv och var du befinner dig just nu i ditt liv. Jag ger dig ayurvedisk vägledning för att du ska nå optimal balans i kropp och själ. Ayurveda är ingen quick-fix. Om du har obalanser som byggts upp under en längre tid kommer det också att ta tid att återfå balans igen. Ayurvedan ger dig nycklar för att du snabbt och med enkla medel kan påbörja din resa mot bättre hälsa.

Marmabehandling

Marmapunkterna är belägna över hela vår kropp. Man kan säga att dessa är knutpunkter för våra energiflöden. Med hjälp av lätt massage på dessa punkter löser vi upp energiblockeringar, som kan vara både fysiska och känslomässiga.  Vi använder speciella marmaoljor som vi väljer ut efter en kort pulsdiagnostik (jag känner på din puls). Efter en marmabehandling är det viktigt att man tar det lugnt och dricker mycket vattenMarmabehandlingar är mycket avslappnande. Har man mycket blockeringar, stress, spänningar i kroppen rekommenderar vi  3 behandlingar inom 2 veckor för bästa effekt.

Ayurvedisk Yoga - information

Kundaliniyoga är en yoga som alla kan göra. Till skillnad från yoga som utövas på t ex gym så är denna yoga för ditt inre. Nästan alla övningar görs med slutna ögon för att du ska komma dig själv närmare och inte jämföra dig med andra. Mellan övningarna har man en kort paus/vila för att känna in vad som händer i kroppen och sinnet. I alla pass ingår mantran (ord/mening som upprepas i form av sång) yogaövningar och meditation så att kropp, sinne och själ får sitt. Varje pass har ett syfte/mening som vi pratar kort om innan passet börjar. Det finns ingen prestation i denna yoga, du gör efter din egen förmåga och din dagsform. Du är alltid välkommen att prata med mig innan eller efter ett pass om du vill dela med dig av något eller har några frågor. 

Yogavägledning

Som komplement till hälsovägledning erbjuder vi även enskilda anpassade yogapass för just Dig. Vi gör passet tillsammans, du får sedan med dig passet hem så du kan utöva det på egen hand. Kan bokas i samband med hälsovägledning eller som separat vägledning.

Ayurvedisk yoga i grupp - standard

Ayurvedisk yoga i grupp. Passen är baserade på årstid och sammansättning av gruppen. 

Ayurvedisk yoga i grupp - exklusiv

Ayurvedisk yoga i grupp. Passen är baserade på årstid och sammansättning av gruppen. 
I denna lyxigare variant ingår en egen ullmatta, praktiskt vattenflaska, du får varje pass med dig hem samt att du får 10% rabatt på vårt övrigt sortiment och behandlingar. Rabatten gäller så länge kursen pågår.